Sample Page

De ce costa un site de prezentare 199 de euro?

De ce 199 de euro poti sa intrebi? De ce nu mai putin.
Pentru ca ceea ce iti oferim in aceasta oferta face cu mult mai mult. Dar sa o luam pas cu pas.

Grafica Personalizata

Grafica Personalizata – Inseamna ca nu iti instalam pur si simplu o tema! Iti customizam site ul folosind culorile tale preferate sau ale companiei sau pe cele propuse de noi. Adaptam design-ul site ului in functie de profuilul afacerii tale

Pret tema: de la 59 euro

Realizare Bannere Gratuit

GRATUIT realizarea bannerelor – Unul din  elementele importante atunci cand vizitezi un site este zona superioara in care elementul care iti capteaza privirea este bannerul. De obicei acesta este static, insa noi iti oferim unul animat, si anume un minim de 3 bannere succesive care contin imagini si informatii relevante pentru afacerea ta.

Pret realizare 25 euro / banner

 

Realizare LOGO GRATUIT

GRATUIT Realizarea unui LOGO (Sigle) – Alt element important care nu trebuie sa lipseasca din site ul unei companii serioase este logo-ul. Acesta de obicei plasat in zona cea mai importanta a site ului si anume in stanga sus sau in mijloc sus. Oferim gratuit realizarea unei sigle care o sa contina numele companiei tale si un element care are legatura cu profilul serviciilor/produselor oferite.

Pret realizare: 75 euro

200 de ron pentru Google Adwords

 CADOU 200 ron pentru Google  Adwords – Cea mai eficienta metoda de promovare la ora actuala este reclama pe Google. Cel mai cunoscut si folosit motor de cautare este cel mai eficient cand este vorba de afisarea rezultatelor relevante. De aceea iti oferim un cadou de 200 de ron pentru a fi folositi intr o campanie de promovare pentru o luna. Costurile pentru realizarea si administrarea campaniei de promovare pentru o luna 50 ron se achita de catre client.

CADOU 200 ron

SEO ONPAGE

Optimizare SEO Onpage – Toata lumea stie importanta optiomizarii SEO a site ului, cu cat este mai bine facuta cu atat pozitia site ului tau catre primele pagini in google o sa fie mai rapida. De aceea oferim GRATUIT aceasta optimizare SEO.

Pret SEO – de la 100 euro

 

Administrare GRATUIT 3 luni

Administrare GRATUIT 3 luni – Administrarea site ului tau de catre specialisti este foarte importanta. Acest serviciu implica pe langa mici modificari dorite care sunt inerente si apar dupa predarea unui site. Cel mai important este faptul ca are incluse serviciile de update permanent la platforma de baza si la pluginurile aferente. Astfel nu apar probleme in functionarea site ului tau si mai ales ramane permanent un site securizat si greu de atacat.

Pret: 25 euro / luna x 3 luni = 75 euro

 

Versiune pentru mobil

Versiune optimizata pentru mobil – La ora actuala este absolut obligatoriu ca site ul sa fie pregatit pentru dispozitivele mobile. Avand in vedere ca in ultimii ani cautarile zilnice tind sa depaseasca 60% din ele fiind realizate pe dispozitivele mobile, in speta telefoanele mobile inteligente. De aceea oferim GRATUIT si optimizarea pentru aceste dipozitive a site ului tau.

Pret: 125 euro

Deci sa facem calculele:

59 + 75 + 75 + 100 + 125 + 75 = 509

Iti oferim un site de prezentare la numai 199 de euro! Practic ai un castig de mai bine de 300 de euro fata de aceleasi servicii oferite de concurenta.

La care adaugam un CADOU de 200 de ron pentru promovarea site ului o luna de zile in Google Adwords!

Acum intreaba concurenta noastra ce pret iti ofera pentru tot ce ti-am prezentat noi mai sus si te asteptam sa incepem cat mai repede lucrul la site ul tau!

SUNA ACUM 0753.141.278

Share this post


SUNA ACUM